Czekamy na sprawozdania końcowe w programie "Edukacja o polityce"

Powoli dobiega końca pierwsza edycja programu "Edukacja o polityce". Mamy nadzieję, że zaproponowana przez nas metodyka dyskusji o polityce była angażująca i prowadziła uczniów oraz uczennice do interesujących wniosków. Jesteśmy bardzo ciekawi opinii szkół uczestniczących w programie - zapraszamy do wypełnienia ankiety ewaluacyjnej i podzielenia się z nami swoimi refleksjami!

Sprawozdania końcowe z realizacji programu "Edukacja o polityce" przyjmujemy w formie ankiety ewaluacyjnej. Przypominamy, że zgodnie z Regulaminem Programu warunkiem otrzymania zaświadczenia o udziale w programie "Edukacja o polityce" dla szkoły i opiekuna jest przeprowadzenie cyklu 3 zajęć na podstawie scenariuszy CEO oraz przesłanie nam sprawozdania końcowego.

Termin składania sprawozdań końcowych w formie ankiety ewaluacyjnej to 20 czerwca 2018 r.
Szkoły, którym zależy na otrzymaniu zaświadczenia o udziale w programie "Edukacja o polityce" jeszcze przed końcem roku szkolnego, prosimy o wypełnienie ankiety do piątku, 8 czerwca.